Aktuell försäljning

Svärdsklova är under utveckling och vartefter området tar form släpper vi några enstaka tomter eller fritidshus till försäljning. Hittills är etapp 1a, 1b, och 2a helt slutsålda. Pga. av den stora efterfrågan har vi därför bestämt oss för att sälja ytterligare ett par tomter 2017. Det är den första ur etapp 2b. Det är ännu inte bestämt när fler tomter i den etappen kommer bli aktuell för försäljning.

SVÄRDSKLOVA 2:47

– Byggrätt 95 kvm (40+15+15+25)

BESKRIVNING:

(OBS! huset på bilden är inte den som är till salu. Illustrationen visar ett hus som skall byggas på tomten bredvid. Tomten som är till salu har dock lika stor byggrätt)

Äntligen släpps fler tomter i Svärdsklova Skärgårdsby – ett fantastiskt läge med levande skärgårdsmiljö! Här erbjuds du ett boende mitt ute i den fantastiska sörmländska skärgården med allt som den har att erbjuda och dit du kan ta dig lika enkelt med bil som med båt. Ett boende närmare strandlinjen är svårt att komma – här finns klippbad och badplats! På området finns dessutom en skärgårdskrog i ny regi.
Kommunalt vatten/avlopp samt en sjömack för området är även planerat. Tomterna är lättskötta naturtomter, så hit åker du för att koppla av och njuta av havet och den vackra naturen. Total byggrätt huvudbyggnad 40 + 15 kvm. Komplementbyggnad 25 kvm.
Endast 20 minuter från Nyköping och 60 minuter från Stockholm. Observera att tomterna är under pågående avstyckning. Välkommen till fantastiska Svärdsklova!

Fakta:

Bostadstyp: Fritidshus
Utgångspris: 1 495 000 SEK
Total byggrätt 95 kvm:
40 +15+15+25 kvm

Mer info på hemnet.se: http://www.hemnet.se/bostad/fritidshus-3rum-svardsklova-nykopings-kommun-svardsklova-skargardsby-9913175

sv Swedish
X